DIY tafelkleed voor Valentijn

Dit tafelkleed is über-Valentijn, zonder een schrijntje zoetsappigheid. I LOVE IT! De X’s en O’s staan natuurlijk voor “kisses” en “hugs”, maar geven tegelijkertijd een knipoog naar het bekende boter-kaas-en-eieren-spelletje. Lekker ruw en stoer zwart geschilderd op fris wit katoen, is het helemaal van nu!

 

Bron: walk in love.

 

De tutorial van walk in love. is ook nog eens lekker makkelijk. Je strijkt een wit katoenen tafelkleed (of laken, afhankelijk van wat je voor handen hebt). Dit leg je op de grond met een flinke laag kranten eronder. En vervolgens is het een kwestie van met zwarte textielverf X’s en O’s erop te verven. Lekker met de losse hand voor een speels effect.

 

Bron: walk in love.

 

Geweldige tafelversiering waar je nog maar weinig aan hoeft toe te voegen. Ook leuk om als cadeautje mee te nemen voor een Valentijnsdinertje bij vrienden. Strik eromheen en klaar!

 

 

 

 

Lees ook:Today, Payday, One Day: Walk-In Closet
Lees ook:DIY kussens stempelen met herfstbladeren
Lees ook:10x Fabulous Walk-In-Closets
Lees ook:DIY dekbed sjabloneren
Lees ook:DIY Hippe Plantenhanger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>