DIY iPad/Tablet-recepten-houder voor in de keuken

Waar je vroeger nog werkte met receptenkaartjes, staan nu al je recepten waarschijnlijk opgeslagen op de computer. Of je Googelt even naar een recept zodra je het nodig hebt. Receptenkaartjes zijn nog wel schattig, maar eigenlijk niet meer nodig. Wat je écht nodig is, is een hippe standaard om je iPad of tablet in te zetten als je in de keuken bezig bent, zodat je recept in beeld blijft. Hier heb ik nou een leuke DIY voor gevonden op de website van Mamie Jane’s.

 

Alles wat je nodig hebt is een oude broodplank, een oud Scrabble-bordje (waar je normaal gesproken je steentjes op zet) en een driehoekig blok uit de blokkendoos (of je zaagt een stukje hout op maat). De hele boel lijm je als volgt aan elkaar:

Beeldcitaat: http://mamiejanes.blogspot.nl/2013/03/another-kitchen-tablet-holder.html Beeldcitaat: http://mamiejanes.blogspot.nl/2013/03/another-kitchen-tablet-holder.html

 

En dan verf je het geheel in je favoriete kleur. Simpel maar leuk:

Beeldcitaat: http://mamiejanes.blogspot.nl/2013/03/another-kitchen-tablet-holder.html

 

 

Lees ook:Inspiratie Pasen #32
Lees ook:Tuin-DIY: oude banden, nieuw leven
Lees ook:Halloween-tip #4: Glow-in-the-Dark Pompoenen
Lees ook:10x leuke DIY’s met oude autobanden
Lees ook:DIY veertjes kleien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>