DIY: bord van pallethout met quote

Al struinend over Pinterest vond ik weer eens een supermooie doe-het-zelf, ook wel bekend als het hippe DIY. Het enige dat je nodig hebt: wat pallethout, gereedschap om het aan elkaar te maken, verf en een mooie quote. En tadaa: kijk eens naar deze handige stap voor stap handleiding om het te maken.

Alle credits voor deze DIY gaan trouwens naar DoItYourselfPin.com

Lees ook:Baby kamer inspiratie
Lees ook:Inspiratie: roze met hout
Lees ook:Stappenplan lichtplan voor je tuin ( met handige video!)
Lees ook:DIY: Boekensteunen zelf maken
Lees ook:Goede voornemens

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “DIY: bord van pallethout met quote

  1. Quincy

    Je ziet dat je met wat creativiteit, en een simpel idee originele stukken kan maken. Wat is de totale tijd die je bezig bent geweest van het aanschaffen van het hout, tot aan het uiteindelijke resultaat?

      /   Reply  / 
  2. quincy

    Zou je kunnen aangeven waar je het hout gekocht hebt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>