Een duo rolgordijn biedt meer dan alleen sfeer

duo-rolgordijnZoek je een vernieuwende manier om je ramen te bekleden? Overweeg dan de keuze te maken voor een duo rolgordijn. Dit gordijn lijkt op een gewoon rolgordijn, maar deze variant beschikt over twee banen stof die ook nog eens onderbroken worden met doorzichtige stukken. De twee banen stof zijn langs elkaar heen te bewegen, waardoor je het gordijn eenvoudig halfopen of helemaal dicht kunt doen. Een duo rolgordijn bied je dus een scala aan mogelijkheden. Toch biedt dit gordijn meer dan alleen sfeer in huis. Welke functies heeft een duo rolgordijn nog meer?

Welke maat en kleur wens je?

De keuze voor welk duo rolgordijn je kiest, is medeafhankelijk van de maat en kleur die je wenst. Je kunt hiervoor gebruikmaken van de tool op de website van Creon. Een duo rolgordijn is volledig op maat te maken conform je eigen wensen en ideeën. Twijfel je over welk gordijn geschikt is voor jouw ramen? Je kunt altijd professioneel advies inwinnen bij de klantenservice van Creon.

Een duo rolgordijn op maat heeft diverse functies

Het is belangrijk dat een duo rolgordijn op maat wordt gemaakt, zodat je ramen voorzien worden van de juiste decoratie. Bovendien hebben de gordijnen ook nog andere belangrijke functies. Zo zorgen ze niet alleen voor een stukje privacy, maar kan ook de mate van zonlicht worden geregeld in de woning. Natuurlijk zijn de duo rolgordijnen daarnaast een belangrijke aanvulling op de aankleding van de woning en je interieur.

De voordelen van duo rolgordijnen bestellen bij Creon

Duo rolgordijnen bestellen bij Creon levert je altijd voordelen op. Zo hoef je slechts een aanbetaling te doen van 5 procent en profiteer je van verschillende betalingsmogelijkheden. Je bestelling kun je laten thuisbezorgen, maar het is ook mogelijk om je duo rolgordijn op te halen in Sliedrecht. Ben je naast raamdecoratie ook op zoek naar kozijnen? Ook daarvoor ben je bij Creon in Sliedrecht altijd aan het goede adres.

Geen reacties // Reageer