‘n Zinvolle TrendZ Gorinchem

Vandaag naar de inkoopbeurs TrendZ geweest in Gorinchem, gericht op de trends voor het aankomende voorjaar. Nog nooit eerder geweest en moet zeggen dat ie me wat betreft diversiteit een beetje tegenviel. Veel producten die enorm op elkaar lijken en een groot aantal stands gericht op de landelijke woonstijl. Dat terwijl (laten we eerlijk zijn…) deze stijl enigszins op zijn retour is en plaats aan het maken is voor de Scandinavische woonstijl. Gelukkig waren er ook een aantal inspirerende items die je ouderwets hebberig maken! Zoals de producten van Zinvol.

 

zinvol1

 

Als ik zeg “kaartjes en miniposters met spreuken”, dan denk je niet meteen aan vernieuwend. Toch is Zinvol dat juist wél. De kaartjes hebben een uitstraling van een zeer goed gelukte DIY en passen daarmee perfect bij de huidige trends.

 

zinvol2

 

Daarnaast zijn de spreuken en zinnen écht anders dan de standaard “Live, Love, Laugh” en “Home is where the Heart is”.

 

zinvol3

 

En aan de drukte op de stand te zien was ik niet de enige die er hebberig van werd. Ik stem voor een Zinvol voorjaar!

 

zinvol4

 

 

 

 

Lees ook:Tegels in je interieur
Lees ook:Interieur-kaartjes via Postcrossing
Lees ook:Etsy’s Marvelous Marble
Lees ook:Badkamer inspiratie
Lees ook:De tuintrends voor 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>