Tinten grijs

Maar dan de andere versie! ‘Shades of Grey’ is een boek over wonen van architect Remy Meijers. In zijn ontwerpen hecht Remy Meijers aan functionaliteit, aan ontwerpen zonder overbodige toevoegingen waarin het overzichtelijk blijft. Het boek biedt een overzicht van zijn mooiste projecten. Van een Rietveld Bungalow tot een monumentaal grachtenpand, een buitenplaats aan de Vecht, een appartement met uitzicht op het IJ, een showroom in het World Fashion Centre in Amsterdam, een kledingwinkel in Utrecht en een strandvilla op Ameland. Shades of Grey biedt een kijkje in het hoofd van de ontwerper die van begin tot eind bij ieder project betrokken is. Een aanrader voor de liefhebber van sobere interieurs.

Shades of Grey (2012)
Door Remy Meijers, Paul Geerts en René Gonkel
Terra Lannoo
ISBN: 9789089894250
Verkoopprijs:   €49,99

Gevonden via: perscentrum wonen

Lees ook:Shades of grey – De visie van interieurarchitect Remy Meijers in beeld
Lees ook:Beken Kleur: Grey is Good!
Lees ook:Nederlandse invloed op IKEA?
Lees ook:Wonen in Armani-appartement
Lees ook:Trend gespot in Milaan: steen en bergen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>