Zonnelux zet je in de zon – en hoe!

211-zonneluxHeerlijk gefilterd zonlicht dat door de Houten jaloezieën naar binnen glipt. Of net die somberte die je krijgt met rolgordijnen op maat. De sfeer in huis wordt grotendeels bepaald door de decoratie.

Kussentjes en plaids kun je makkelijk en snel vervangen. Maar hoe zit dat met raamdecoratie? Houten jaloezieën stralen klasse en elegantie uit. Rolgordijnen op maat doen het dan weer perfect in de slaapkamer of de woonkamer en kun je heel mooi combineren met klassieke overgordijnen. Of misschien zijn vouwgordijnen of American Stores wel het antwoord op jouw vraag.

Met zonnelux zijn er vele soorten raamdecoratie mogelijk. Ga je voor klassiek of voor modern? Hou je van landelijk of meer van hedendaags? Bedenk ook dat raamdecoratie niet alleen de sfeer, maar ook de akoestiek in de ruimte bepaalt. Niemand wil een huis waar het koud en kil klinkt.

Nu uitzoeken met online tool: De nieuwe portaalsite van Zonnelux helpt je op weg met alle soorten raamdecoratie. Kies een product, zoek de verdeler, en dat is dat. Plaatsing, opmeting, afwerking; daar zorgt de dealer voor. Wil je eerst het advies van een ervaren interieurvormgever? De specialist in je buurt staat voor je klaar!

En dan nu: genieten maar. Van de zon, van je huis, en van de zon in je huis.

Geen reacties // Reageer