Binnenkijken bij… Petra, de blogger van Wonen.blog.nl!

Maak kennis met de nieuwe blogger van Wonen.blog.nl op een wel heel persoonlijke manier. Ik geef je een kijkje in mijn eigen huis. Let wel: verwacht geen hoogstaand design, daar heb ik helemaal geen geld voor (over). Ik beschrijf mijn interieur als een gezellige mix & match van verschillende stijlen. In de toekomst zou ik wel graag een aantal dingen veranderen, maar daarover later meer in een post met de naam ‘Mijn woonwens’.

In onze huiskamer staat een bankstel van Sanders Meubelstad. Gekocht binnen 5 minuten terwijl we eigenlijk een bed zochten. Soms loop je gewoon tegen meubels aan, en weet je meteen dat het de jouwe moeten zijn. Boven de bank hangt een schilderij-repro van Michelangelo. Een klassieker. De staande lamp in de hoek komt van Flevolicht & Wonen. De babybox met lade kochten we bij Gardo.

Onze eet- en salontafel lieten we op maat maken bij meubelmakerij Te Boveldt in Harderwijk. We zagen in een design-winkel een prachtige mixed wood tafel, die we nooit zouden kunnen betalen. Bij de meubelmakerij in Harderwijk bleken ze hetzelfde model voor een tiende van de prijs voor ons te maken. Dit lieten we ons geen twee keer zeggen, de order stond en nu genieten we al een paar jaar van het resultaat:

Het karpet komt overigens van LeenBakker.

Verder sieren twee gekregen kasten onze woonkamer. De kasten gingen over van generatie op generatie en geven een unieke sfeer in huis. Wil jij ook zulke oerdegelijke kasten in huis? Via Marktplaats zijn er nog genoeg te koop!

Tot slot onze klok, waar ik persoonlijk echt gek op ben. De tijd tikt me altijd veel te snel, maar met deze prachtige klok, is dat niet zo erg.

Wil jij jouw huis ook showen op dit blog?
Reageer dan op dit artikel of mail me op [email protected]
Misschien is de volgende binnenkijken bij… dan wel bij jou in huis!

Lees ook:Nieuwe blogger voor Wonen.blog.nl
Lees ook:Pronkstuk in huis
Lees ook:Ik heb de tijd. Jij ook?
Lees ook:Marcel Wanders ontwerpt klok voor Christofle die de tand des tijds doorstaat
Lees ook:Binnenkijken bij… – de nieuwe serie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>