Pop-up expositie inspired by Pinterest (The Pin Gallery)

The PIN gallery is een pop-up expositie inspired by Pinterest en vindt plaats in Amsterdam. De eerste editie zal gehouden worden in een prachtige oude loods aan de Lauriergracht in Amsterdam.  Pinterest is een online prikbord.  Een handige tool om dingen die je leuk vindt overzichtelijk te bewaren. Met meer dan 10 miljoen geregistreerde gebruikers is Pinterest het snelst groeiende social netwerk ooit. Dagelijks zijn mensen over de hele wereld druk bezig met pinnen over interieur, fashion, lifestyle, food, photography, crafts en meer. Joëlle & Marieke zijn twee van die fanatieke pinners. Elke dag raken ze geïnspireerd bij het zien van de vele mooie beelden en pinnen ze er op los! Pinterest is voor hen echt een dagelijkse inspiratie boost die een gegarandeerd portie geluk teweeg brengt.

Maar ergens hadden ze het gevoel dat er nog meer mee mogelijk is dan alleen maar ‘boards’ maken. Pinterest gaat inmiddels al lang niet meer over alleen maar plaatjes kijken en pinnen. Het gaat over wat mensen beweegt, wat ze leuk vinden, wie ze zijn en je kunt zo goed zien wat er speelt in de wereld. De seizoenen, de mooiste plekjes, gedachtes en dromen komen voorbij. Wie met een ander oog kijkt kan er nog zo veel meer uithalen. En met dit gedachtegoed zijn Joëlle & Marieke the PIN gallery gestart.

Expositie
Voor de expositie zijn Nederlandse pinners gevraagd om 5 inspirerende pins te selecteren. Pins die ieder op hun eigen manier aansluiten bij het volgende thema: <<Eye Candy – get visual tickled by pure and tasteful images>> Er zullen pins te zien zijn in de categorieën art // fashion // photography // food // typography // travel. Uiteraard geldt ook hier,  link with love.

Aanwezige pinners:

April and May
2d studio in vorm
101 Woonideeën
AnoukB
Wimke Tolsma
Rose Eberson
Marieke Noordanus
Studio Sjoesjoe

The PIN gallery wordt mede mogelijk gemaakt door 101 Woonideeën, Peecho & Swinckels

Openingstijden
The PIN gallery is geopend van: maandag 12 augustus tot en met  zondag 18 augustus van 10.00u tot 18.00u – adres: Lauriergracht 154, Amsterdam

Over de initiatiefnemers
Joëlle is designer & eigenaar van Studio Sjoesjoe. Marieke is PR manager & eigenaar van MINT PR & concepts.

Lees ook:Moodboard Monday: Moodboard van dagelijkse items
Lees ook:Pinterest-tip: huisdieren en een mooi interieur gaan prima samen
Lees ook:La Mamba: Spaans met Scandinavische twist
Lees ook:DIY-DinsDag: schuifdeur in boerderij-stijl
Lees ook:Vouwen wordt nog hipper met Studio Snowpuppe

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pop-up expositie inspired by Pinterest (The Pin Gallery)

  1. Fabian

    Ik ben erbij! We hebben er in zin.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>