Weekend-Tip: Open Huis Dagen van Mobach

Via Residence vond ik dit leuke uitje voor komend weekend, namelijk de Open Huis Dagen van Mobach in Utrecht. Van 6 t/m 8 november kan je in het familiemuseum een deel van de collectie van dit keramiekhuis bekijken.

 

Afbeelding via The Wunderkammer

 

Daarnaast kan je ook de plaats bezichtigen waar het keramiek wordt gebakken en geglazuurd. Ten slotte zorgt The Wunderkammer voor een sprookjesbos, waarbij het keramiek wordt aangekleed met o.a. bloemen en planten.

 

Voor meer info klik hier.

 

 

Lees ook:Weekend-tip: Wunderkammer’s Shop for a Week
Lees ook:Voor iedereen met groene vingers: FLORALIËN in de Brabanthallen
Lees ook:Interieuragenda April 2015
Lees ook:Interieuragenda November 2015
Lees ook:Interieuragenda Oktober 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>