Dit zijn de badkamertrends voor 2017

De badkamer is niet alleen meer de plek voor een snelle douche maar steeds meer een wellness plek in huis, een ruimte om op rust te komen, te relaxen. Een plek waar je tijd neemt voor jezelf, je lichaam, je verzorging. En zo een plek mag dan ook steeds huiselijker ingericht en aangekleed worden. De badkamer is steeds vaker een verlenging van de interieurstijl in huis, waar lijstjes, planten en andere decoratieve objecten helemaal op hun plek staan. Wat dat betekent qua trends voor het nieuwe jaar? We zetten een aantal highlights voor je op een rij.

1. Metrotegels
Grote, witte tegels zorgen voor een ruimtelijke, steriele indruk, maar kleine tegels zorgen voor een knussere, gezelliger sfeer. Denk eens aan kleine zwart/wit tegels of tinten als flesgroen en oudroze verwerkt in een ander metropatroon .

2. Grote spiegels
Spiegels mogen groot en opvallend voor een extra ruimtelijke indruk. Of wat dacht je van een volledige spiegelwand?

3. Accessoires
Planten, kaarsen en lijstjes verdienen vanaf nu ook een vaste plek in de badkamer. Een heerlijke geurkaars zorgt voor extra beleving tijdens het badderen en een lijstje met een dierbare foto of leuke spreuk kan zo op je badkamerplankje.

4. Goudaccenten
Kranen, glazen of tissuedozen krijgen in het nieuwe jaar een gouden randje. Een extra luxe uitstraling en een belangrijke rol voor hardware/metallic. Bij megadumptiel.nl vind je een groot assortiment aan badkamerkranen.

5. Textiel
Stem gordijnen, rolluikjes, badmatten en badlakens op elkaar af voor één totaalplaatje qua stijl. Bij zonnelux vind je een compleet overzicht aan zonnewering voor onder meer de badkamer.

Geen reacties // Reageer