Fris de lente in met Sanitairtotaal

De lente is in zicht en brengt weer nieuwe, frisse ideeën met zich mee. Zo zat ik er stiekem al een tijdje aan te denken om mijn badkamer te verbouwen. Mijn excuus was dat ik geen tijd had om naar een showroom te gaan om vervolgens uit te zoeken wat ik mooi vind. Een excuus dat natuurlijk onzin is. En dus ging ik Googelen. Na wat zoeken, kwam ik uit bij Sanitairtotaal.

Op de website kun je alles voor je badkamer vinden. Van badkameraccessoires tot sauna’s. En wat handig is: je kunt de producten online bekijken, zodat je weet wat je wil als je de showroom bezoekt.

Badkamermeubels

VB-1200C2

Op Sanitaitotaal.nl kunt u een ruim assortiment aan badkamermeubels vinden. Alle meubels zijn te verkrijgen in verschillende soorten materialen, maten en kleuren. Op de website staat bij elk product een uitgebreide uitleg met specificaties. Ook staat aangegeven of het product op voorraad in de webshop is en of het in de showroom te bekijken is.

Zelf vind ik de MOCOORI-lijn erg mooi. Een strak design met een mooie afwerking van de prachtige materialen. Mijn voorkeur gaat uit naar de grijs-eiken kleur. Hierdoor wordt de kille badkamer een stuk gezelliger en huiselijker. En niet geheel het minst belangrijke; de prijs is ook erg fijn.

Kwaliteit

Door de hoge kwaliteit van de materialen zien de meubels er niet alleen mooi uit, maar gaan ook lang mee. Het softclose-deur-systeem, dat op elke deur of lade is aangebracht, zorgt ervoor dat de deur/lade goed en soepel op het meubel aansluit.

VB-1200C

Showroom

Mocht je graag de producten van de website in het echt willen zien, breng dan een bezoek aan de grote showroom. Met een grote van 2000m2 heeft de showroom voor ieder wat wils. Hier kun je genoeg inspiratie op doen.

Ik denk dat ik binnenkort toch maar eens een bezoekje ga brengen!

Geen reacties // Reageer