Inspiratie tegels en wonen

2237-tegelpaleisWil jij de ruimtes in je huis voorzien van mooie tegels?
Stel jezelf de vraag: wat voor tegels moet ik aanschaffen? Er zijn diverse soorten tegels en je wilt natuurlijk een langetermijninvestering doen. Het is dan belangrijk om de juiste tegels te kiezen. Bij tegelpaleis zijn er verschillende soorten tegels te koop. Op de website is te zien dat er een diversiteit is aan tegels. Den bijvoorbeeld aan vloertegels en graniettegels.
Op de website kan je al goed zien wat er allemaal mogelijk is, maar ze hebben ook een showroom. Zo is er voor elke kamer in je huis de perfecte tegel te vinden.

Badkamertegels

Ben je van plan de badkamer te verbouwen? Ook hiervoor zijn er geschikte tegels voor. Het is belangrijk na te denken bij het gebruik van badkamertegels. Zo is het bij badkamertegels belangrijk dat deze tegels vocht bestendig zijn, want andere materialen kunnen gaan beschimmelen of kromtrekken als ze niet waterdicht zijn en dat wil je uiteraard niet hebben.

Vloertegels

Vloertegels dienen duurzaam te zijn, zodat je er lang gebruik van kan maken. Dit, omdat er op vloertegels intensief gelopen wordt.  De tegels van tegelpaleis zijn van goede kwaliteit. Het zijn duurzame tegels en daarnaast werken ze ideaal met vloerverwarming. Bij vloerverwarming moeten de tegels een hoge temperatuur kunnen weerstaan. Tegels geleiden als geen ander warmte en zijn daarom zeer geschikt voor vloerverwarming. Het voordeel bij een vloerverwarming is dat de totale oppervlakte verward wordt. Dit is zeer gunstig voor je portemonnee.

Geen reacties // Reageer