Nederlanders douchen steeds langer

1860792-2-Duschwand_Bochum1We staan er langer dan ooit onder, de douche. Negen minuten per dag brengen wij door in dit vochtige, warme en ontspannende hokje. Doordat douches steeds moderner en stijlvoller worden, blijven wij er steeds langer onder staan. Massagestralen en regendouches nodigen ook gewoon uit om toch nog even te blijven staan. Het is ook de plek waar, naast de wc, het meest wordt nagedacht. Problemen op het werk, familie ergernissen of vakanties worden allemaal doorgenomen onder de douche. Als je er dan toch negen minuten per dag onder staat, kan je die inderdaad maar beter goed benutten.

Een plek waar je lekker kunt ontspannen en kunt genieten van de rust, moet ook een plek zijn die er stijlvol uitziet. Qua douches zijn er tientallen mogelijkheden, douchecabines, stijlvolle douchewanden, inloopdouches, douches in een bad, douches zonder cabine of wanden etc. En dan weer ontelbare mogelijkheden in styling. Een van de grootste online aanbieders van douches en stijlvolle douchewanden is Tegeldepot. Op de websites vind je oneindige soorten verschillende douches, douchewanden en inloopdouches. Een douche niet ontspannen genoeg? Naast verschillende douches, zijn er op deze website ook stoomcabines te vinden. Binnen negen minuten red je het vast niet om uit de stoomcabine te komen, laten we dit record dan ook maar even opschroeven.

Geen reacties // Reageer