Waarom een carport?

Je hebt een droomhuis een heerlijke tuin, maar toch ontbreekt er nog iets. Een vaste plek om je auto droog te kunnen stallen en je tuinmeubelen onder te bewaren; een carport! Eigenlijk is een carport een ideale overkapping voor je terras en zorgt deze er zelfs voor dat je het zomerseizoen wat kunt verlengen door droog en beschut te genieten van je tuin en terras.

Carportopties te over. Wordt het een houten exemplaar of een gesloten variant met beglazing?  Wordt het een zonovergoten zitplek of een extra opbergruimte? Tuinmaximaal is expert op het gebied van betaalbare carports van een goede kwaliteit. In het online aanbod van de webshop zie je een keur aan productvariaties en kun je bovendien een foto-overzicht van enkele geslaagde en zeer uiteenlopende overkappingen bekijken. Wil je het liever met eigen ogen zien? In de showroom van Tuinmaximaal kun je zelf zien wat er allemaal mogelijk is.

Nog niet overtuigd? We zetten enkele voordelen van een carport (ten opzichte van een aanbouw) voor je op een rij. Een carport of overkapping betekent:

  • Verrijking van je huis en tuin;
  • Bescherming tegen zon, regen en wind, waardoor je het hele jaar in je tuin geniet;
  • Maken je ramen en kozijnen minder onderhoudsgevoelig;
  • Bescherming van je tuinmeubelen en tuinaccessoires;
  • Isolerende werking voor je woning, zorgt ervoor dat in de zomer je huis koeler blijft en in de winter je huis minder warmteverlies heeft;
  • Waardevermeerdering van je huis bij verkoop;
  • Zelden een vergunning nodig.

Geen reacties // Reageer