ADV: Steigerhouten keukens; kies voor sfeer in huis!


Kunt u in de gemiddelde keukenshowroom niet vinden wat u zoekt? Denkt u dan eens aan een authentieke keuken van steigerhout of sloophout. Duurzaam, origineel en sfeervol. Elke steigerhouten keuken is uniek en op maat gemaakt.

Keukens van sloophout zijn gemaakt van oude schepen, plafondbalken en vloerplanken. Ook kunt u kiezen voor keukens van steigerhout: hout dat gebruikt werd langs de waterkant. Het hout krijgt een authentieke uitstraling door de inwerking van de weersinvloeden. Regen, wind en zon geven het hout een uniek karakter. Een steigerhouten keuken geeft uw interieur een karakteristieke en trendy sfeer. Bouwmaterialen zoals cement zorgen er onder andere voor dat het hout zijn grijze kleur krijgt. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een design keukens.

Klassiek of modern

Alles is mogelijk als u kiest voor een keuken van oud hout of steigerhout. Landelijke keukens met een natuurstenen aanrechtblad bijvoorbeeld. Of juist een strak modern exemplaar met betonnen werkblad en afgelakte kastdeurtjes, vanzelfsprekend in iedere denkbare kleur. Het unieke materiaal en ontwerp van sloophouten ecokeukens geven uw interieur een warme, speciale sfeer.

Duurzaam

Uw wensen staan centraal bij het realiseren van uw droomkeuken. Kiest u voor grenen, eiken of ander hergebruikt hout? Met wat voor aanrechtblad wilt u het combineren? Voor wat voor frontjes kiest u bij de keukenkastjes? Er zijn diverse mogelijkheden! Een ecokeuken is altijd maatwerk. Dat maakt zo’n keuken juist zo bijzonder. Bovendien zijn de keukens milieuvriendelijk: ze zijn gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen.

Over RestyleXL

RestyleXL maakt meubels en keukens van oud hout. Het bedrijf uit Oudewater is sinds zes jaar leverancier van trendproducten gemaakt van gebruikte materialen. Als een van de eerste bedrijven leverde RestyleXL steigerhouten meubilair. Kopen bij RestyleXL betekent kiezen voor een uniek, hoogwaardig product. Een meubel van Nederlandse bodem, vervaardigd in eigen werkplaats.

RestyleXL
Elzenweg 21-H
3421 TT  Oudewater

Telefoon (0348) 562 702
www.restylexl.nl

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “ADV: Steigerhouten keukens; kies voor sfeer in huis!

  1. Niek

    Dat hout is echt stijlvol!

      /   Reply  / 
  2. Huis bouwen

    Dat oude hout is leuk voor een oude woning!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>