GROHE GEINSPIREERD DOOR NATUURLIJKE MATERIALEN IN BADKAMER

Zoetermeer, maart 2011 – Een verfrissende douche in de ochtend of een warme douche na een lange werkdag, de badkamer is een plaats waar je lekker tot rust kunt komen. Natuurlijke materialen in je badkamer helpen om echt te kunnen relaxen. Sanitairfabrikant Grohe introduceert daarom Rainshower® handdouches in zes verschillende natuurtinten: Zandsteen, Kalksteen, Klei, Marmer, Leisteen en Graniet. Deze serie Natural Colours Collection is een vervolg op de populaire serie handdouches in opvallend felle kleuren.

De zogenoemde Icon handdouches hebben een unieke combinatie van vorm en kleur waardoor de badkamer heel eenvoudig een andere look kan krijgen. De nieuwe kleuren zijn geïnspireerd door, en afgeleid van natuurlijke materialen die vaak terugkomen in bijvoorbeeld tegels en keramiek in de badkamer. De Rainshower® handdouches in natuurtinten combineren daar mooi mee.
Green Good Design Award
Net als hun felgekleurde voorgangers zijn de nieuwe handdouches  te herkennen aan hun ringvormige douchekop waarbij het aantal sproeigaten gelijk blijft. Hierdoor is de waterstraal gegarandeerd. De douches hebben het straaltype Rain: fijne druppels geven het effect van een zomerse regenbui. De douchekop heeft een doorsnede van 145 mm en zorgt daarmee voor extra comfort. De douche is bovendien uitgerust met een knop die 30% waterbesparing biedt. De GROHE EcoJoy™ technologie zorgt er bijvoorbeeld voor dat er eenvoudig water en energie wordt bespaard zonder dat ’t afbreuk doet aan de kwaliteit van de waterstraal. Voor onder andere deze ‘groene’ elementen in combinatie met het unieke design van de
GROHE Rainshower® Collection werd de sanitairfabrikant eind vorig jaar beloond met de prestigieuze Green Good Design Award.

Verkrijgbaarheid
De nieuwe kleuren uit de GROHE Rainshower® Natural Colours Collection zijn verkrijgbaar bij sanitairspeciaalzaken. De consumentenadviesprijs is € 119,-.

Lees ook:Shining Collection van 8 Seasons Design
Lees ook:Ergonomische badkamer voor mindervalide mensen
Lees ook:EH&I’s #24: Lex Pott
Lees ook:Nieuwe Piet Boon Collectie: nu live in de showroom
Lees ook:Een fris witte badkamer

1 Reacties // Reageer

One thought on “GROHE GEINSPIREERD DOOR NATUURLIJKE MATERIALEN IN BADKAMER

  1. schuhe mbt

    De zogenoemde Icon handdouches hebben een unieke combinatie van vorm en kleur waardoor de badkamer heel eenvoudig een andere look kan krijgen. De nieuwe kleuren zijn geïnspireerd door, en afgeleid van natuurlijke materialen die vaak terugkomen in bijvoorbeeld tegels en keramiek in de badkamer. De Rainshower® handdouches in natuurtinten combineren daar mooi mee.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>