Tip: de handgemaakte bordjes van kadoriteiten.nl!

Al jaren ben ik grote fan van kadoriteiten.nl en ik heb al meerdere bordjes door kunstenares (al ben ik benieuwd of ze zichzelf ook zo zou noemen ) Maria den Hertog laten maken. Tijd om deze vrouw achter kadoriteiten.nl aan jullie te introduceren….

 

En wie kan dat nou beter dan Maria zelf:

 

“In mijn bordjeswinkeltje Kadoriteiten kan ik mijn hobby vorm geven. Wat dat is en hoe dat zo gekomen is, behoeft wel enige uitleg.

 

Mijn naam is Maria den Hertog. Enkele jaren geleden was ik in de gelegenheid vervroegd met pensioen te gaan en te stoppen met mijn werk bij het onderwijs. We, mijn man en ik, verhuisden toen van de Veluwe naar het schitterende zuidoost Groningen. Hier genieten we van de mooie omgeving en de rust die je in veel delen van Nederland niet meer kunt vinden. Niet dat we het rustig aan doen. Een zeer grote tuin, die voor een belangrijk deel uit moestuin bestaat, bezorgt ons een royale werkweek en de voldoening van zelfgekweekte groente en fruit.

 

Daarnaast kan ik gelukkig ook nog tijd vinden voor het uitoefenen van een hobby die ik mijn hele leven al gehad heb: tekenen en schilderen. Dat heeft een bijzonder wending genomen, toen ik een keer ‘voor de grap’ als cadeautje een houten bordje had gemaakt met een toepasselijke tekening en tekst. De reacties die ik daarop kreeg, hebben geleid tot het oprichten van Kadoriteiten, waar ieder die dat wil een heel eigen en uniek houten bordje kan laten maken. Echt uniek, want wie een bordje bestelt kan daarvoor zijn eigen ideeën en wensen indienen. Daarmee maak ik een ontwerp dat ik op het bordje uitwerk.

 

Het geeft me veel voldoening me in te leven in de wensen van degenen die een bordje bestellen en positieve reacties te ontvangen als het echt is geworden wat de klant had bedoeld.  

 

Op http://www.kadoriteiten.nl/ is een selectie van bordjes te zien, kan wat inspiratie worden opgedaan en is verder informatie te vinden.”

 

Nieuwsgierig geworden? Hier een paar voorbeeldjes:

Beeldcitaat: http://kadoriteiten.nl/wp-content/uploads/2011/12/Dierenarts-kant-1.jpg Beeldcitaat: http://kadoriteiten.nl/wp-content/uploads/2011/08/de-fysio-knt-11.jpg Beeldcitaat: http://kadoriteiten.nl/wp-content/uploads/2011/08/oosterse-korthaar-SNOR1.jpg Beeldcitaat: http://kadoriteiten.nl/wp-content/uploads/2011/08/Bin-in-toene-71.jpg

Ik kan niet anders zeggen dan een superpersoonlijk topcadeau voor een ontzettend vriendelijke prijs (ook niet geheel onbelangrijk…). Echt een aanrader!

 

 

Lees ook:Leuk & lief cadeautje voor aan tafel
Lees ook:10x letters en spreuken in het interieur
Lees ook:10x bijzondere plafonds
Lees ook:10x kantoren waar je WIL overwerken
Lees ook:Beken Kleur: Beautiful Blue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>