Leuke dingen doen is terug!

Ken je de website Leukedingendoen.nl nog? Al weer twaalf jaar geleden startten zij als enige in Nederland met een site die antwoord gaf op de vraag of er nog iets leuks te doen was. De laatste tijd stond de site een beetje stil. Maar daar komt nu verandering in!

De vernieuwde site van leukedingendoen staat weer vol met tips. Dit keer niet van een onpersoonlijk bedrijf zonder gezicht, maar van echte, leuke mensen. Van meester-koks tot meubelmakers en van muziekfreaks tot fietsfans: stuk voor stuk mensen die hun dromen najagen en hun tips graag met ons delen.

Elke maand delen zes mensen hun tips met de lezers van leukedingendoen.nl. Zo geeft Peter Lute, meester-kok en presentator van Junior Masterchef, zijn persoonlijke culinaire tips. Hij vertelt onder meer over een houtskoolrestaurant dat een sorbet met barbecuesmaak serveert. “Leukedingendoen gelooft in deze manier van leuke dingen delen”, vertelt hoofdredacteur Jan Wicher Emmens. “We zijn ervan overtuigd dat het er in 2012 niet meer zozeer om draait waar je online informatie vindt, maar wie het je vertelt. Naast de tips van de maandelijks wisselende Leuke Mensen, gaan we daarom ook op zoek naar bijzondere tips van onze Facebook vrienden en Twitter volgers en geven we regelmatig typische Leukedingendoen-items weg.”

Natuurlijk kun je ook nog steeds op Leukedingendoen terecht voor de agenda- en redactietips. Bijvoorbeeld het nieuwe item ‘Wind meeritten’ in Groningen, waarbij je al fietsend letterlijk de wind in de rug hebt. Maar ook de populairste items van de afgelopen 12 jaar kun je terugvinden, zoals handlezen bij Isabel Capelli of slapen op grote hoogte, in de vuurtoren van Harlingen. Of het nu gaat om een kookboekadvies of een ezel-aai-adresje: elke tip is altijd 100% onafhankelijk en eerlijk.

De tips zijn onderverdeeld in 6 verschillende thema’s:

  1. Leuke Culturele Dingen (muziek, theater, beeldende kunst, literatuur)
  2. Leuke Familie Dingen: kindvriendelijke uitjes, producten en meer.
  3. Leuke Culinaire Dingen: restaurants, keukenproducten, recepten en events.
  4. Leuke Actieve Dingen: bijzondere uitjes waarbij je niet kunt stilzitten.
  5. Leuke Romantische Dingen: deze tips beleef je het best met zijn tweeën.
  6. Leuke Thuis Dingen: styling, interieur, gadgets, apps, familiespellen en videogames.

En dan mag jij nu raden welke categorie ik het leukste vind…

Ook tips lezen om leuke dingen te doen? Ga dan naar www.leukedingendoen.nl

Lees ook:Goede voornemens
Lees ook:Binnenkijken bij… – de nieuwe serie!
Lees ook:Woonblogger in de spotlights: Nathalie van Worldly Treasury
Lees ook:Bijzondere boekenkasten
Lees ook:Schommellamp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>