Woonzinnige Kadoweken

 

De commissie wonen van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) organiseert dit najaar de Woonzinnige Kadoweken. Een actie met volop positieve aandacht voor de woonbranche die u zeker meer klanten bezorgt!

 

Actieperiode wooninspiratie
De actieperiode van de Woonzinnige Kadoweken loopt van 19 september t/m 16 oktober 2011. In 7 populaire consumententijdschriften van Sanoma Media met een gezamenlijke oplage van 1,2 miljoen exemplaren staan dit najaar opvallende spreads vol wooninspiratie. Deze verleiden de consument om naar uw winkel te gaan.

Gratis WoonKado card
Om het extra ‘Woonzinnig’ te maken geeft de woonbranche lezers van deze 7 tijdschriften een WoonKado card t.w.v. € 5,-. Wilt u dat consumenten de WoonKado card ook in uw winkel besteden tijdens de Woonzinnige Kadoweken? Activeer dan voor 30 augustus 2011 uw profiel via de site www.woonkadocard.nl.

Actievoorwaarden
Gedurende de actieperiode zijn er geen enkele kosten voor u. Na de actieperiode gelden de reguliere voorwaarden voor acceptatie van de WoonKado card. Kijk op www.woonkadocard.nl voor meer informatie of check de activatiefolder voor alle ins en outs.

Met de Woonzinnige Kadoweken geeft de HBD commissie wonen een enorme impuls aan de woonbranche. In deze commissie werken CBW-MITEX, CNV Dienstenbond, FNV Bondgenoten en het HBD samen.

Lees ook:Werken in wonen?
Lees ook:Laatste kans: Woon Inspiratie Tour
Lees ook:Veel animo voor een regeringscommissie voor de woningmarkt
Lees ook:Nieuw interieur Blauwdruck ter ere van ‘State of the Arts’ Zwolle
Lees ook:Europeanen kunnen geld besparen op electriciteit

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Woonzinnige Kadoweken

  1. Pingback: Laatste kans: Woon Inspiratie Tour | WONEN HUIZEN HUIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>