Colofon

Dit is een weblog over wonen, waarop dagelijks berichten verschijnen over alles wat daarmee te maken heeft, uit de actualiteit, maar ook vanuit mijn persoonlijke interesse.

 

Welke dat zijn? Architectuur, Politiek rondom bouwen en wonen, maar ook inrichting en verbouw. Als voormalig bouwkundestudent weet ik wel iets te vertellen over het bouwen en het bouwproces, en politiek ben ik ook redelijk onderlegd. Mail me maar op [email protected] als je nog interessante onderwerpen wilt aandragen! 

De uitgever Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo'n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren? Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel                020 4459931        .

Lees ook:Voeg toe aan je lees-lijst!
Lees ook:Vacature blogger wonen.blog.nl
Lees ook:Vacature blogger wonen.blog.nl
Lees ook:Wonen.blog.nl in de top 50 inspirerende interieurblogs!
Lees ook:Nieuwe blogger voor Wonen.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>