Verleiding in je interieur met de rode designlamp van Fonckel

Kies een keer niet voor veilig wit of zwart, maar maak je interieur spannender en levendiger. Dat hoeft niet per se met een felle kleur op de muur, maar kan ook door middel van accessoires met kleur. De rode Fonckel One designlamp is een perfect voorbeeld hiervan. Deze interactieve lamp, die volledig bediend wordt door aanraking, geeft je interieur kleur en uitstraling!

Verleiding
Volgens de Colour Association of The United States, die ieder jaar kleurenschema’s opstelt op basis van trends, de economie en de actualiteit, draaien een aantal kleuren in het interieur in 2013/2014 om verleiding. In onzekere tijden willen we verleid en weggevoerd worden. Dat we dus veel verschillende tinten rood en oranje tussen de interieurkleuren voor komend jaar zien, is niet verwonderlijk. Combineer de warme rode Fonckel One met een neutrale kleur en er wordt een aantrekkelijk contrast in je interieur gecreëerd.

Licht naar wens
De award-winnende Fonckel One is een geheel nieuwe ervaring op het gebied van verlichting. Deze interactieve designlamp is makkelijk en intuïtief te bedienen en geeft maximale flexibiliteit in de omgang met licht. De richting, de intensiteit en breedte van de lichtbundel zijn te sturen met simpele aanrakingen op de aanraakgevoelige behuizing, zodat het licht naar wens afgestemd kan worden. Je kunt het licht als het ware vastpakken en zelf vormgeven.

Combinatie van trends
De ‘Fonckel One’ is een combinatie van twee grote trends van het afgelopen decennium. De opkomst van de duurzame, zuinige en flexibele LED-technologie en interactieve bediening, zoals we die kennen van de iPad.

www.fonckel.com

Lees ook:Samenwonen
Lees ook:Tilumi
Lees ook:Kleur bekennen: Rood warmt je interieur op
Lees ook:Bruiloft in de IKEA?
Lees ook:Raamdecoratie uitgelicht: jaloezieën en vouwgordijnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>