Lotek lamp nu ook in het zwart te koop!

 

De Lotek lamp, ontworpen door Benno Premsela in 1982, is een elegante en tijdloze lamp. De lamp bestaat uit fragiele metalen staafjes met een vlieseline doek. De hoogte van de lamp is verstelbaar waardoor je de lamp tafellamp en als vloerlamp kunt gebruiken.

Door de jaren heen is deze lamp een echte designklassieker geworden, wie kent de Lotek nou niet? In de afgelopen jaren zijn er verschillende versies van de Lotek lamp op de markt gekomen. Naast de standaard uitvoering zijn er ook een Lotek XS en een Lotek XL uitgebracht. De lamp is ontworpen met een wit vlieseline doek, daarnaast is er voor de classic versie een doek met print sleeping rose van Tord Boontje. De nieuwste aanwinst is een zwarte Lotek. De lamp heeft een zwart UV-bestendig doek en heeft ook een zwart frame. Een mooie variant voor een sjiek en luxe interieur!

Lees ook:Dolle dwaze jubileum-Lotek
Lees ook:Verlichting trends 2010
Lees ook:Iittala Himmeli kerst servies
Lees ook:Fatboy heeft de eerste kroonluchter voor buiten, de RockCoco
Lees ook:Trend van nu: Knalkleuren en prints

Geen reacties // Reageer