Eerste aflevering ‘Alles Over Wonen’ van SBS6

Beeldcitaat: http://www.riverdale.nl/~/media/Images/Nieuws/ 2014/Jan/Image_header_News_SponsorshipTV-jan2014.jpg

Vandaag was de allereerste aflevering van ‘Alles Over Wonen’ op SBS6. Wordt het een hit of een flop?

 

De eerste aflevering stond in het teken van keukens. En dit kwam mij persoonlijk héél goed uit, aangezien ik morgen begin met mijn nieuwe baan als junior accountmanager bij een keukenbedrijf. Dus ik heb alvast wat info kunnen opdoen

 

De afleveringen van dit nieuwe programma zijn erg kort, slechts een half uurtje met natuurlijk een reclameblok. Hierdoor wordt er voor mijn gevoel erg veel informatie in korte tijd verschaft. Aan de andere kant blijft het daardoor wel afwisselend.

 

Verder twijfel ik een beetje aan hoeveel het kook-onderdeel toevoegt aan het tv-programma. Voor deze aflevering, aangezien keukens in de schijnwerper stonden, voelde het koken heel natuurlijk aan. Ben benieuwd of dit ook voor toekomstige afleveringen met andere thema’s geldt.

 

Kortom, ik denk dat ik nog even moet wennen.

 

 

Lees ook:Voorpret op de Hedy d’Anconaprijs met Kunstuur
Lees ook:Permanent wonen in een vakantiehuisje mag niet. Maar het gebeurt wel
Lees ook:Heimwee naar RTL’s In Holland Staat Een Huis
Lees ook:Flexa TV Aflevering 2!
Lees ook:Nog één keertje dan: Rutte over de hypotheekrenteaftrek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>