Van serre tot woonkamer in Eigen Huis & Tuin

Een van mijn favoriete huis, tuin & keuken programma’s: Eigen huis en tuin op RTL4.  Voor de aflevering van de komende zaterdag kreeg ik een persbericht in mijn mailbox. Ja, ik krijg mail van RTL! haha, nee dat niet. Maar wel van Heuga. Je weet wel, van de tapijttegels.

Aanstaande zaterdag 15 oktober is Heuga te zien op TV in het populaire woon- en klusprogramma Eigen Huis & Tuin bij RTL 4. Het klusteam met Quinty, Thomas en Lodewijk is dit keer in Krommenie waar zij weer allerhande klussen zullen aanpakken. In het item “De straat van de week” wordt een serre omgetoverd tot een prachtige woonruimte, waarin de multifunctionele en stijlvolle tapijttegels van Heuga gelegd zullen worden.

Van serre tot woonkamer
Het stylingteam heeft gekozen voor de collectie Puzzle Pieces/2 in de prachtige grijstint Koala die als rustige basis voor het interieur dient. Puzzle Pieces/2 is een zachte gesneden pool, beschikbaar in 21 stijlvolle kleuren die ontwikkeld zijn volgens de huidige woontrends. De kleuren zijn onderling op elkaar afgestemd zodat ze mooi gecombineerd kunnen worden in een elkaar aanvullend of juist contrasterend vloerontwerp. Natuurlijk kunnen de kleuren ook op zichzelf staand gebruikt worden in een uni ontwerp, zoals het team van Eigen Huis & Tuin dit keer gedaan heeft.

Lees meer op Heuga.com

Lees ook:Bosgrond op de vloer
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam: Little Greene
Lees ook:3 tips voor de ideale tuininrichting
Lees ook:Verhoog je woningwaarde met een tuin!
Lees ook:Nieuw seizoen van Het Blok!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>