Woonbeurs TV, aflevering 5

Verschillende trends op het gebied van vloeren, voor in de woonkamer tot in de garage. Ontwerper Eric Kant laat zien dat verschillende soorten materialen heel goed samen gaan. More than Classic heeft een klassiek huis gecombineerd met een moderne touch. Bezoekers spotten ontwerpen die ze nog nooit hebben gezien. Geproduceerd door Broadcast your Business.

Lees ook:Woonbeurs tv; aflevering 3
Lees ook:Aflevering 2: Woonbeurs TV
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam, aflevering 6
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam, video deel 4
Lees ook:Filmpjes Woonbeurs Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>