Nieuw woonprogramma op tv: ‘Mad about the house’

Hij wil houten vloeren, maar zij wil hoogpolig tapijt. Hij wil een exclusieve geluidsinstallatie en zij wil een luxe keuken. Hij wil een thuisbioscoop, maar zij wil een babykamer! Zou jij het aandurven om jouw wederhelft je huis opnieuw te laten inrichten zonder jouw inbreng?

Vanaf aankomende maandag, 4 juli, start de nieuwe tv-zender TLC. Een zender speciaal gericht op vrouwen tussen de 25 en 39 jaar. TLC is een onderdeel van Discovery, maar is te zien op het kanaal van Animal Planet. Elke dag vanaf 18.00 uur schakelt het kanaal over. De zender heeft volledige dekking in Nederland in het analoge en digitale basispakket.

Woonprogramma!
Nu was ik al geïnteresseerd in deze nieuwe zender, maar met de nieuwe woonserie ‘Mad About the House’ wordt het helemaal leuk. In dit programma krijgen stellen die het zich niet kunnen veroorloven om hun huis op te knappen een bedrag van £10.000 om in slechts drie weken hun huis in een paleis te veranderen. Er is één maar: alleen de man mag beslissingen nemen over de inrichting en de verbouwingen! Zullen de stellen in een droomhuis eindigen of in nachtmerrie?

Ik zit er klaar voor! Want na alle herhalingen van TV Makelaar, Huizenjacht, Verbouwen  & Verkopen, De grote verbouwing et cetera, ben ik wel weer toe aan een nieuw woonprogramma.

Kijken!
In de openingsweek van vrouwen zender TLC kijk je naar ‘Mad about the house’ op maandag 4 juli om 18:00 uur. Daarna komt het programma elke zaterdag op tv om 21:00 uur.

Lees ook:‘Mannen willen geen rommel in huis’
Lees ook:Woonprogramma Martijn Krabbé scoort goed
Lees ook:Soap woningcorporaties: stilte voor de storm
Lees ook:Zondag Televisiedag: SBS6 & Riverdale’s ‘Alles Over Wonen’
Lees ook:Boomhutten XXL: Xtra Xtra Large & Xtra Xtra Luxurious

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>