Zo kun je iedere dag buiten zitten

Met dit warme weer zitten we natuurlijk het liefst de hele dag buiten. De (klein)kinderen spelen lekker in het zwembadje. ’s Avonds barbecueën en natafelen terwijl het langzaam donker wordt. Je geniet van de zomer en wil dit heerlijke gevoel zo lang mogelijk vast houden. Helaas komt er op een gegeven moment een einde aan het warme zomerweer.

Toch hoeft dit heerlijke gevoel niet meteen na de zomer over te zijn. Met een terrasoverkapping kun je ook in de winter de zon in huis halen.

Buitenste binnen

Met een terrasverkapping, haal je de natuur in je huis. Wil je in alle rust een boek lezen maar regent het buiten? Geen probleem, onder de veranda zit je droog en toch buiten. Op deze manier geniet je zelfs van de herfst en de winter. Je ziet de eerste bladeren vallen en na een paar maanden de eerste knopjes weer aan de bomen komen. Een veranda geeft je een gevoel van vrijheid.

Jouw ontwerp

Je kunt zelf de materialen voor je terrasoverkapping kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een glazen dak. Het laat veel licht door en geeft je een vrij gevoel. Of kies voor een dak van polycarbonaat. Ook polycarbonaat laat licht door. Het verschil met een glazen dak is dat een polycarbonaat dak minder helder is en daardoor minder licht doorlaat dan een glazen dak. Maar is daardoor zeker niet minder mooi. Kies daarbij voor een mat antraciet frame en je hebt een prachtige veranda. De afmetingen beginnen bij en breedte van 3,06 meter bij een diepte van 2,5 meter.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>