Geniet het hele jaar van het buitenleven met een veranda

gumax_terrasoverkapping_mat_creme_klassiek_polycarbonaat_2_staandersNa een langzame start van de zomer komt er dan toch eindelijk warm weer aan. Lekker naar buiten, denk je. Je ziet de buurman in de tuin werken en je ziet dat jij dat eigenlijk ook moet doen. Maar dat komt later wel. Eerst genieten van de zon. Terwijl je in de zon ligt bedenk je hoe lekker het zou zijn als je het hele jaar door van het buitenleven zou kunnen genieten.

Gelukkig is hier een oplossing voor: een veranda.

Veranda

Met een veranda haal je als het ware de natuur mee je huis in. Ontbijt in de veranda en je kunt de eerste zonnestralen van de dag opvangen. Ook als het regent  kun je onder de overkapping zitten. Een veranda zorgt voor een vrij en open gevoel. Kom na een lange werkdag tot rust met een boek in een lekkere stoel. Of eet gezellig met je gezin aan de tafel die in de veranda staat.

Je kunt er ook voor kiezen om eerst alleen een dak te bevestigen. Mocht je dan later willen uitbreiden, dan kun je de wanden eronder bevestigen. En je hebt een terrasoverkapping.

Op maat

Wil je een glazen dak? Of een van polycarbonaat? De keuze is aan jou! Je kunt de materialen zelf kiezen. Ook kun je de overkapping op maat laten maken. Op deze manier voldoet hij helemaal aan jouw wensen. Een veranda hoeft helemaal niet duur te zijn. Vanaf €869,- heb je er al een!

Wil je meer informatie? Ga dan naar https://www.tuinmaximaal.be/ en bekijk het aanbod.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>