Inspiratie: 5x het houten tuinmeubel

Hout is mooi, natuurlijk en ziet er stoer uit. Houten tuinmeubelen zijn daarom dan ook de perfecte aanwinst voor elk tuin.

De steigerhouten tafel
De steigerhouten tafel is hip. Steigerhout is een mooie houtsoort, met een robuuste uitstraling. In woonbladen is deze tafel regelmatig het middelpunt. Door de tafel te decoreren met bijvoorbeeld leuke plantjes in een schattig potje, maak je een mooie combinatie tussen stoer en lief.

Een houten tuinbank
Een houten tuinbank in de tuin zorgt ervoor dat de tuin een klassieke uitstraling krijgt. Denk maar eens aan een kasteel met een houten bankje, die bezaaid is met rozen. Natuurlijk kun je de houten bank tegenwoordig ook stoer kopen. Zo zijn er bijvoorbeeld bankjes gemaakt van boomstronken. Daarnaast kun je natuurlijk kiezen voor een simpele of een juist hele sierlijke afwerking van de bank.

Houten bar
Een bar in de tuin staat gelijk aan heel veel plezier! Met de houten bar kun je vele feestjes geven. Door er leuke barkrukken aan te zetten, maak je het helemaal af. Door ervoor te kiezen om de bar onder het afdak te zetten, kun je zelfs elk seizoen feesten in de tuin. Ook voor romantische avonden is de houten bar leuk en handig natuurlijk, voor de opslag van drankjes.

De schommelstoel
Een schommelstoel is paradijselijk. Heerlijk schommelen terwijl de wind door je haren blaast in die warme zomeravonden. Dat is echt ultiem ontspannen. Daarnaast is het ook nog eens heel leuk om te schommelen. Stilzitten is bijna onmogelijk in de schommelstoel. Plezier kun je er dus ook zeker mee beleven. Als je van genieten houdt, is de schommelstoel perfect!

Het houten picknickset
Een houten picknickset ziet er leuk uit en is ook nog een praktisch. Als er bijvoorbeeld kinderen op bezoek komen, hoeven die niet bij de volwassenen aan tafel te zitten. Ze hebben dan een eigen tafeltje. Daarnaast zit een picknickset er geweldig leuk uit in elke tuin. Je kunt er op zitten, maar het is ook een prima plek om te decoreren. Zet er bijvoorbeeld een paar leuke bloemetjes op.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>