Tuinmaximaal verkoopt terrasoverkappingen in zowel Nederlands als Belgie

1321tuinmaximaalOnze tuin wordt steeds meer een verlengstuk van de woonkamer. Met een terrasoverkapping creëer je een intieme woonplek buiten. Plaats een heerlijke loungebank of een grote eettafel onder de overkapping en je zult zien dat je er vaak te vinden bent. Opgekruld op de loungebank met een goed boek of gezellig met vrienden nakletsen na een lekker etentje. Plaats je terrasheaters onder de overkapping dan zit je er ook met mindere temperaturen lekker warmpjes bij op je terras. Heb je liever een meer authentieke warmtebron, denk dan eens aan een buitenhaard. Heerlijk warme chocolademelk drinken bij een knappend haardvuur terwijl de sneeuw de tuin langzaam omtovert in een sprookjesachtige ambiance. Jij zit lekker droog onder je terrasoverkapping.

Tuinmaximaal maakt van je droom werkelijkheid

Tuinmaximaal.be  kan je droom van zo’n heerlijke buitenplek werkelijkheid laten worden. Zij verkopen prachtige terrasoverkappingen in zowel Nederland als België. De producten worden gratis bij je thuis bezorgd ook als je in België woont. Alle producten zijn op voorraad, dus wil je volgende week al kunnen genieten van je nieuwe buitenwoonkamer dan is dat geen enkel probleem. Om de kosten zo laag mogelijk te houden kun je ervoor kiezen de terrasoverkapping zelf te monteren. Met de uitgebreide montagehandleiding – video en schriftelijk – is dat zelfs voor de iets minder ervaren klusser goed te doen. Heb je zelf geen tijd of echt twee linker handen dan kun je de montage overlaten aan de professionele monteurs.

Voordelen van een terrasoverkapping

Naast het verhoogde woongenot heeft een terrasoverkapping nog vele voordelen, waarvan het financiële voordeel waarschijnlijk het belangrijkst is. De meerwaarde van het huis na het plaatsen van een overkapping is groter dan de kosten van de aanschaf. Zo verdient een overkapping zichzelf altijd terug. Andere voordelen zijn de bescherming van je tuinmeubels, de kozijnen worden minder onderhoudsgevoelig en de overkapping heeft een isolerende werking voor je woning. In de zomer is het koeler in huis en in de winter heb je minder last van warmteverlies, je stookkosten gaan omlaag.
Neem eens een kijkje op de site van tuinmaximaal.nl en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden. Misschien zit jij dan dit voorjaar onder je terrasoverkapping te genieten van de eerste warme zonnestralen.

Geen reacties // Reageer