Loungen in de zon met Kees Smit

Het enige wat je met dit weer eigenlijk wilt doen is in de tuin liggen, met wat te lezen en iets kouds te drinken. Maar waar lig je dan op? Op een handdoekje of lounge je op een luxueuze stoel of bank? In dat laatste geval heb ik nog een tip voor je: Kees Smit.

 

Wie? Om precies te zijn Kees Smit Tuinmeubelen. Het zei mij eerlijk gezegd tot voor kort nog niks, totdat ik met de Grosseto-collectie van Manifesto in aanraking komt, welke bij Kees Smit Tuinmeubelen wordt verkocht. Zoals ik wel vaker zeg: beelden spreken voor zich…

Wat mij betreft is er maar één passende reactie: wooow….

 

Voor meer informatie bezoek www.keessmit.nl

 

 

Lees ook:Binnenkijken bij… Jan Smit!
Lees ook:Forbo’s nieuwste en meest uitgebreide Allura collectie ooit!
Lees ook:Tijd om de tuin weer in te richten
Lees ook:Maatregelen om je huis sneller te verkopen
Lees ook:Bijzondere kunst van Maria Roosen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>