4 Najaarstrends volgens Westwing

Westwing is bovenal een superleuke plek om lekker online te shoppen, waarbij je dagelijks gevoed wordt met nieuwe producten. Maar daarnaast biedt hun digitale magazine ook leuke tips, binnenkijkers én trends. Om je een voorbeeldje te geven, hier de vier najaarstrends volgens Westwing.

 

1. Sweet Sixties

Bron: Perscentrum Wonen via Westwing

De pasteltinten worden niet opgeborgen met de zomerspullen maar kunnen hun verblijf verlengen tot ver in het najaar. Koper, poederroze en andere blozende tinten zijn helemaal hip. Gecombineerd met een retro design en je voelt je helemaal in de Sixties!

 

2. Interieurjuwelen

Bron: Perscentrum Wonen via Westwing

De kern van deze trend is edelsteenkleuren gecombineerd met luxe metallic accenten, zoals koper en goud. Combineer bijvoorbeeld smaragdgroen en robijnrood met koperaccenten en ontdek wat een luxe uitstraling je interieur krijgt.

 

3. Nouveau Nomade

Bron: Westwing

Deze derde trend is duidelijk geïnspireerd door de Wanderlust trend van Perscentrum Wonen, maar Westwing gooit er nog een Scandinavisch sausje overheen. De trend is een stijl voor wereldreizigers die van hun verre reizen de mooiste souvenirs meenemen en dit moeiteloos combineren met modern design. Een lastige trend om zelf toe te passen maar wel erg inspirerend.

 

4. Scandi Stories

Bron: SE360 via Westwing

Deze laatste trend is ook voor de leek makkelijk te spotten. Alle interieurbladen staan immers vol met Scandinavische interieurs. Veel gebruik van wit gecombineerd met coole kleuraccenten. Vind je wit nou een hele mooie kleur maar ben je bang om ‘m toe te passen door het grote vlek-gehalte? Vanmiddag geef ik tips voor de wit-liefhebbers die niet van vlekken houden

 

En wat is er nou leuker om de trends meteen gecombineerd te krijgen met shoptips met spulletjes die op dezelfde website aan te schaffen zijn? Dat kan bij Westwing. Het enige wat je even moet doen is je gratis aanmelden. Echte aanrader!

 

 

 

 

 

Lees ook:Trend: “Zomer aan zee met Jackie Kennedy”
Lees ook:Trend: “Noorderlicht”
Lees ook:Trend “It’s a Man’s World”
Lees ook:Westwing’s plantentrend 2014: de vetplant
Lees ook:Novecento: knap staaltje trends combineren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>