Tip: Breiwerk als behang

Breien was vroeger iets voor omaatjes maar is nu, met onder andere wildbreien, helemaal hip! Kun je niet breien? Geen nood! Graham & Brown speelt in op deze trend met behang met verschillende breidessins. Vier verschillende patronen toveren iedere kamer om tot een creatieve speelplaats. Met de paste the wall techniek is er snel resultaat: eenvoudig de behanglijm op de muur aanbrengen, behang erop plakken, afsnijden en klaar. Dit breiwerkje is binnen no time af!

Meer hippe breisels in huis:
Mocht je een breiwerk-behang op de hele muur nu iets te veel van het goede vinden… je kunt je huis ook hip en hot maken met gebreide kussens, een gebreid plaid, of … om in het seizoen te blijven… met gebreide kerstballen!

 

Lees ook:Behang is weer terug?
Lees ook:Stad & Land in jouw huis
Lees ook:Piet Hein Eek sloophout behang
Lees ook:KEK Amsterdam heeft behang om je vingers bij af te likken!
Lees ook:KitchenWalls: behang je keukenmuur!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tip: Breiwerk als behang

  1. Actie

    Haha! Het kan zijn dat het hip is, maar om het te gebruiken als behang gaat wel iets te ver

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>