Kleuradvies tijdens Histor Stylistendag bij GAMMA

Op zaterdag 8 oktober 2011 organiseren Histor en GAMMA samen de eerste landelijke Stylistendag. Iedereen die op die dag naar één van de 165 GAMMA-bouwmarkten in Nederland komt, krijgt gratis en vrijblijvend een Histor kleuradvies van een professionele stylist.

Kleur is een eenvoudig middel om een compleet ander interieur en huis te creëren. Dus ben je van plan om te verhuizen, je huidige huis te verbouwen of bijvoorbeeld je kamer een nieuwe look te geven, maar vind je het moeilijk om een kleurkeuze te maken? Kom dan naar de landelijke Stylistendag bij GAMMA op zaterdag 8 oktober a.s. en ontvang gratis een professioneel Histor kleuradvies voor een ruimte naar keuze bij jou thuis. Alle deelnemende professionele stylisten zijn aangesloten bij CRISP – de beroepsvereniging van interieurstylisten.

Thuis door kleur
Een belangrijke sfeerbepalende factor in huis is kleur. Kleuren zijn van grote invloed op onze stemming. Bewust kiezen voor kleuren in huis durft niet iedereen, vaak uit angst om verkeerde kleuren te kiezen. Zo kan een knalrode muur het mooiste van je huis benadrukken of juist de aandacht afleiden van kleine dingen die je minder mooi vindt. Ook kunnen kleuren verschillende stijlen of bestaand kleurgebruik met elkaar verbinden. Een goed gekozen kleur is in harmonie met andere tinten (houtwerk, vloeren, inrichting) en past in de ruimte en haar functie. Een goed gekleurd huis voelt daardoor prettig en harmonieus aan, verveelt nooit en wordt een echt thuis.

Lees ook:Apps voor wonen & interieur
Lees ook:Stoerelampen.nl opent showroom in Kootwijkerbroek
Lees ook:Betaalbare kunst
Lees ook:Een woonstylist cadeau met Wonen&ZO cadeaukaart
Lees ook:Interieuragenda Oktober 2014

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kleuradvies tijdens Histor Stylistendag bij GAMMA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>