Gek op letters!

Gezien bij VTwonen. Gek op letters. Eigenlijk kan ik als schrijfster niet achterblijven met deze trend. Letters wil ik in mijn huis. Groot en klein. In woorden én los. Je kunt ze in verschillende (online) winkels kopen. Maar als je een beetje handig bent met een figuurzaag, maak je ze ook gemakkelijk zelf. Bekijk onderstaande voorbeelden ter inspiratie:

Meer info: hier of hier. Bij Vtwonen dus.

Lees ook:Nieuw catalogus vtwonen collectie is er!
Lees ook:Interieuragenda Oktober 2015
Lees ook:DIY “op ieder potje past een deksel”
Lees ook:DIY dekbed sjabloneren
Lees ook:Wil je graag een tv beugel kopen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>