Stem op je favoriete primeur!

Op de website van de Woonbeurs Amsterdam is een nieuwe pagina toegevoegd: Primeurs! Op de beurs kun je in september alle nieuwste producten zien, en op de website krijgen we vast een voorproefje. Bekijk de primeurs en geef je stem door op de sterren te klikken. Welke primeur vind je mooi, verrassend of stijlvol? De primeur met de meeste stemmen staat bovenaan. Dagelijks kunnen nieuwe primeurs in de lijst te vinden zijn. Hou de website van de Woonbeurs dus goed in de gaten.

Mijn persoonlijke favoriete primeurs:

Upstairs Traprenovatie
“Veilig en sfeervol. Dat zijn de LED-verlichte traptreden van Upstairs Traprenovatie. De trapleuning ook verlicht? Geen probleem!”

Dit lijkt me nu gaaf. Een trap verlicht met LED lichtjes. Dit staat vast mooi in elk huis. Of dat nu een strakke nieuwbouw of een sfeervolle jaren-30 woning is. Of zoals bij mij, een jaren ’50 huis. Ben benieuwd of het ook betaalbaar is voor ‘de gewone’ man/vrouw. Met een ‘gewoon’ huis-tuin-en-keuken-budget.

Mo man tai masterpiece
“Span je eigen kunstwerk aan de muur met spijkertjes en koord. Zo maak je je eigen masterpiece van ontwerpster Ulrike Jurklies van mo man tai.”

Prachtig! Zouden ze dit kunstwerk-idee verkopen in doe-het-zelf pakketjes? En in verschillende kleuren? Kan het alleen op een gladde muur of bijvoorbeeld ook op een muur met spachtelputz? Deze primeur maakt mij heel nieuwsgierig naar ‘de rest’.

Gispen thuiswerkplekken
“Tijdens de Woonbeurs Amsterdam wordt een nieuwe lijn van Gispen thuiswerkplekken gelanceerd.”

Naar nieuwe werkplekken ben ik altijd op zoek. Heerlijk om te snuffelen in de mogelijkheden en te dromen hoe ik mijn toekomstige kantoor ga inrichten. Vooralsnog werk ik op een gedeelde werkkamer die ook dienst doet als washok. Niet ideaal, maar des te meer reden om me te oriënteren op hoe het ook anders kan .

Lees ook:Woonbeurs tv; aflevering 3
Lees ook:Filmpjes Woonbeurs Amsterdam
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam, video deel 4
Lees ook:Woonbeurs komt eraan
Lees ook:Online beurskrant Woonbeurs Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>