Vorm & Structuur in 5 stappen

De tweede zomertrend in huis is ‘Vorm & Structuur’. Ook deze mode voer je makkelijk in je huis door. Met de volgende vijf stappen ben je snel weer helemaal up to date.

1. Kleuren & materialen:
Combineer rood, oranje en grasgroen met koele kleuren als (metallic) grijs, antraciet, wit en zwart. Met steen en beton in de basis (muur & vloer) en metaal, glas en wol in meubilair en accessoires (stoelen, tafels, servies en kleden of plaids) creëer je een industriële maar kleurrijke look, met ruimte voor kunstzinnige objecten.

2. Accessoires:
Stop met het tot in de perfectie stylen van je interieur. Het nieuwe perfect is imperfect! Decoreer met accessoires die kleurrijk en gedessineerd zijn. Een paar grofgebreide kussens maken het een stuk makkelijker neerploffen op die witte bank. Breng kunst – in de breedste zin van het woord – in het interieur: dit hoeft niet altijd duur te zijn. Lijst een mooie oude poster in of fotografeer een tekening van je kind en laat deze op een aluminium plaat vereeuwigen.

3. Muur:
Heb je een huurhuis maar wil je wel een bakstenen muur? Geen probleem, er zijn tegenwoordig prachtige look-a-like behangcollecties waarmee het lijkt of je muur van baksteen, sloophout of leer is gemaakt!

4. Vloer:
Koop een groot en kleurrijk kleed voor op de gladde vloer, voor meer warmte en comfort. Laat mooi tapijt op maat snijden zodat deze precies is afgestemd op de betreffende ruimte. Kies voor een uitgesproken kleed – qua kleur en/of structuur – dat extra opvalt op bijvoorbeeld een gietvloer, met bijvoorbeeld grote lussen of een grof geknoopt kleed.

5. Textiel:
Kleden, kussens en plaids brengen warmte in het industriële interieur. Ze zijn rijk aan kleur en structuur en zorgen voor een vrolijke noot.

Bron: VBO Wonen & Zo

Lees ook:Rust en Romantiek in 5 stappen
Lees ook:Tegels in je interieur
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam: decoratie-idee gespot
Lees ook:Kleur bekennen: Rood warmt je interieur op
Lees ook:Woontrend uitgelicht: Vorm & Structuur

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vorm & Structuur in 5 stappen

  1. Pingback: Woontrend uitgelicht: Rust & Romantiek | Wonen

  2. Pingback: Woontrend: jaren ’50 interieur | WONEN HUIZEN HUIS

  3. Pingback: Zacht textiel in je huis | WONEN HUIZEN HUIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>