Rolf Benz 50 jaar!

Beeldcitaat: http://www.rolf-benz.com/site/fileadmin/templates/ _layout/img/logo.rolfbenz.gif

Rolf Benz bestaat alweer 50 jaar en dat moet gevierd worden… 

 

Rolf Benz is een Duits merk, ooit opgericht in 1964 in Nagold. Kwaliteit, design, stil en zitcomfort staan er hoog in het vaandel.  Het eerste model ooit van dit merk was de Addiform, een prachtig moderne maar ook tijdloze bank, die in een woonkamer uit 2014 ook zeker niet zou misstaan. De bank is duidelijk geïnspireerd door de jaren 60, de jaren waar het gevoel van vrijheid opkwam.  Salontafels werden als tussenelement gebruikt waardoor je de Addiform zowel in een rechte opstelling als een hoekopstelling kon plaatsen. De brave, standaard zithoek werd door Rolf Benz losgelaten en met de Addiform kon men flexibel met de ruimte omgaan.

 

Tegenwoordig is Rolf Benz  uitgegroeid tot een grote naam in Duitsland en daarbuiten. In Nederland hebben we het grote Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht.

 

Fijn voor ze maar wat heb ik eraan, zal je misschien denken. Dit 50-jarig bestaan  heeft ook zo zijn voordelen voor ons, want hierbij horen natuurlijk jubileumacties. En zo worden die prachtige banken een stuk betaalbaarder….

 

Bronnen: www.rolf-benz.com en www.rolfbenzexperiencecenter.nl

 

Lees ook:Viktor & Rolf mixen mode en interieur
Lees ook:Hoe trek je een schilderij aan? Vraag ‘t Viktor & Rolf!
Lees ook:Top-designers ontwerpen voor TextielMuseum
Lees ook:Vrolijke verlichting voor de donkere dagen
Lees ook:Today, Payday, One Day: modulaire, dubbelzijdige bank

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>