Leuk & lief cadeautje voor aan tafel

Gezien op Flavourites Live: de ontzettend kleurrijke bordjes van Kijk Mijne! Maak kennis met dit merk: vrolijke en kleurrijke gepersonaliseerde bordjes van kunststof die ieder kind blij maken. Geeske en Dorien beten zich anderhalf jaar geleden vast in de techniek om bordjes van kunststof te personaliseren en zie hier het resultaat. Met een eigen naam of tekst, een foto of zelfgemaakte tekening. Geboortebordjes, verjaardagsbordjes, voor elke dag, met een gedichtje en vooral ook voor de feestdagen!

KijkMijne werkt alleen samen met Nederlandse designers, die de mooiste designs maken. Op de website is al keuze uit meer dan 200 ontwerpen en daarnaast lanceert KijkMijne regelmatig iets nieuws. Dit alles dus naast het feit dat je je eigen tekst of afbeelding op het bordje kunt laten zetten!

De bordjes zijn gemaakt van Melamine, een hoogwaardige kunststof. Daardoor zijn ze breukvast, geschikt voor de vaatwasser en kun je ze met een gerust hart aan de kinderen geven. De bordjes voldoen uiteraard ook aan de EU voedselveiligheid richtlijn.

Ontwerp jouw eigen bordje op www.kijkmijne.nl

Lees ook:Tip: de handgemaakte bordjes van kadoriteiten.nl!
Lees ook:Een zelfgemaakte poster aan de muur
Lees ook:Design shoppen in de buurtsuper
Lees ook:Kerst-idee #15: muurbordjes in kerstsfeer
Lees ook:Webshop Worldly treasury nu ook voor interieur-schatten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>