Bol.com breidt woonwinkel uit met Macédes zitmeubelen

Bol.com breidt zijn woonwinkel uit met grootmeubels zoals banken, tafels en boxsprings. Het snelgroeiende Nederlandse online zitmeubelmerk Macédes presenteert daarin een uitgebreide collectie van 276 zitmeubelen en is daarmee één van de belangrijkste bol.com partners.

Al sinds de opening van de woonwinkel van bol.com (in mei 2013) weten veel meer Nederlanders dan verwacht hun weg naar het woonassortiment te vinden. “We zien dat er in toenemende mate naar grotere meubelen wordt gezocht, denk aan veelgebruikte zoektermen als boxspring, hoekbank en servieskast. Dat is voor ons een teken om ook die artikelen in ons assortiment op te nemen,” aldus Michel Schaeffer, marketing directeur bij bol.com. Om aan de vraag naar grotere meubelen gehoor te kunnen geven, gaat bol.com de samenwerking aan met andere aanbieders van woonartikelen waaronder Macédes, DrÔme, BeddenREUS en Goossens wonen & slapen. De meeste artikelen zijn snel uit voorraad leverbaar. Zo is een Macédes zitmeubel altijd binnen 1 tot 8 dagen in huis.

Schaeffer: “Wij bieden een breed scala van stijlen, merken en prijsklassen. Zo kunnen klanten bij bol.com hun eigen stijl creëren.” Macédes biedt daarom haar zitmeubelcollectie aan in 3 stijlgroepen: landelijk, modern en klassiek, in prijs variërend van laag naar hoog. Zo is er al een Macédes bank verkrijgbaar vanaf  € 449,-.  Alle Macédes meubelen worden geleverd inclusief 3 jaar All-in House garantie. Deze 3-jarige volledige productgarantie, inclusief vlekkenservice, vertegenwoordigt een winkelwaarde van € 35,- per zitplaats.

Over Macédes
Alle Macédes meubelen zijn Dutch designproducten. Om de kwaliteit van Macédes te waarborgen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Europese meubelmakers die ieder product met de hand vervaardigen. Macédes betekent waar voor je geld en staat bekend om het kwalitatieve Nederlandse zitcomfort. De zitmeubelen worden standaard voorzien van een Koud-schuim vulling. Het snelgroeiende zitmeubelmerk Macédes laat, met het recent gelanceerde Design Twister® concept op www.macedes.com en de vandaag gepresenteerde zitmeubelcollectie op bol.com, nadrukkelijk van zich horen.

Lees ook:Bol.com opent woonwinkel
Lees ook:Woonawards 2010
Lees ook:Voor alle thuisblijvers
Lees ook:Blaericumsch vloerenhuys viert Radars warme douche
Lees ook:De doorbraak in online meubelverkoop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>