Supergrote kleurplaten: urenlang kleurplezier én een unieke poster voor op de kinderkamer

Met de supergrote kleurplaten van KEK Amsterdam heb je gegarandeerd urenlang kleurplezier én een unieke poster voor aan de muur. Leuk op de kinderkamer, of gezellig in de woonkamer. Een saaie woensdagmiddag of duffe vakantiedag is zó verleden tijd met deze supergrote kleurplaten. En als we zeggen supergroot, dan bedoelen we ook supergroot. Met een hoofdletter S. De afmeting van één kleurplaat is maar liefst 91,4 cm bij 150 cm. Dat zijn ruim 22 A4’tjes aan elkaar! De mega kleurplaten zijn ook ideaal voor een kinderfeestje, of als kadootje. Ze zijn gemaakt van stevig, 80 grams papier en geschikt voor stiften, kleurpotloden en verf.

Raketten, bomen en grachtenpandjes
KEK Amsterdam heeft drie verschillende thema’s: Naar de Sterren, In het Bos en In de Stad. De kleurplaat Naar de Sterren bestaat uit een universum van sterren en planeten, raketten, vliegende robots en onontdekte sterrenstelsels. In het Bos kunnen kleine en grote boskabouters zich uitleven op talloze bomen, bergen, vogels en adembenemende vergezichten. Tot slot beleven kleine kunstenaars In de Stad veel kleurplezier aan de grachtenpandjes, bomen en een loeiende brandweerauto.

Gezellig samen kleuren
Zo’n mega kleurplaat vraagt om ruimte. Schuif alle meubels dus maar aan de kant en leg de kleurplaat op de vloer, of maak plaats op een grote eettafel. Zo kunnen de kleine kunstenaars gezellig samen kleuren. Ook leuk trouwens voor ouders en opa’s en oma’s. De Supergrote Kleurplaten zijn online te bestellen via kekamsterdam.nl en kosten € 7,95 per stuk. Iedere kleurplaat is apart verpakt en wordt handzaam gevouwen tot een A4′tje.

Andere kekke producten
Behalve deze mega kleurplaten ontwerpt KEK Amsterdam nog meer producten voor in huis, zoals muurstickers, kattenpandjes en behang. De collectie muurstickers bestaat onder meer uit de Forest Friends (met levensechte dieren uit het bos), de Safari Friends (wilde diertjes uit Afrika) en de Glow-in-The-Dark stickers. De KEK kattenpandjes zijn een musthave voor iedere kattenvriend. Deze stevige kartonnen dozen zijn omgebouwd tot knusse huisjes voor katten, met grappige accenten zoals raampjes en luikjes. Er zijn 8 verschillende gevels. Tot slot heeft KEK Amsterdam onlangs vliesbehang aan het assortiment toegevoegd: verrassende en verfrissende ontwerpen met grafische prints en patronen, divers snoepgoed en allerlei dieren.

Over KEK Amsterdam
KEK Amsterdam is een familiebedrijf dat in 2010 is opgericht door Evert, Bas en Barbara Kok. Het bedrijf ontwerpt spullen voor je huis vanuit hun eigen studio in hartje Amsterdam. De producten van KEK Amsterdam zijn nét even anders, verfrissend en eigenzinnig. Inmiddels is KEK Amsterdam een snelgroeiende onderneming en worden de producten verkocht bij meer dan 200 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Lees ook:Opjet Paris op Maison&Objet Paris
Lees ook:KEK Amsterdam heeft behang om je vingers bij af te likken!
Lees ook:Kerstversiering: My Cosy Chalet
Lees ook:Voel jij je ook wel eens ‘Hotel Mama’?
Lees ook:Forbo’s nieuwste en meest uitgebreide Allura collectie ooit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>