Robuuste steigerhouten kinderbedjes voor een ‘Zweedse’ prijs

Een hippe kinderkamer van stoer steigerhout hoeft niet veel te kosten. Dat bewijst de webwinkel Steigerhoutenbedjes.nl met een ruime collectie betaalbare, robuuste kinderkamers van steigerhout. Basic kinderbedden, hoogslapers, stapelbedden, halfhoogslapers met een speelhut eronder, bureaus en accessoires: het aanbod is divers. De kinderkamers zijn van hoge kwaliteit, ambachtelijk en met zorg gemaakt. Qua prijsniveau kan de webwinkel zich echter meten met de goedkopere woonwarenhuizen.

Steigerhout is niet meer weg te denken uit hedendaagse tuinen en interieurs. De stoere, speelse uitstraling leent zich uitstekend voor de inrichting van kinderkamers. Met de stijgende populariteit van steigerhouten meubilair groeit ook het aantal leveranciers van deze producten. Niet iedere aanbieder is echter ook een professionele meubelmaker, met de nodige gevolgen voor de geboden kwaliteit en service. Steigerhoutenbedjes onderscheidt zich met speelse ontwerpen, lage prijzen, een hoog kwaliteitsniveau en een snelle levertijd van andere aanbieders.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden wordt de collectie van Steigerhoutenbedjes.nl alleen online aangeboden. Door de vele foto’s is de webwinkel een inspiratiebron voor de styling van kinderkamers. Naast bedden en bureaus verkoopt Steigerhoutenbedjes ook Pappelina vloerkleden, Damai dekbedovertrekken en gepersonaliseerde kinderkameraccessoires zoals een steigerplank met aan de muur en een eigen brievenbusje voor aan het bed. De levertijd van de meubels bedraagt twee tot vier weken.

Enthousiast geworden? Kijk dan eens op www.steigerhotuenbedjes.nl

Lees ook:Haardenexpert krijgt kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist
Lees ook:IKEA’s limited edition: BRÅKIG collectie i.s.m. ArtRebels
Lees ook:Open dag grootste interieurvakbeurs van Nederland
Lees ook:Ikea heeft eindelijk een webshop!
Lees ook:Goedkoop design kopen op interieur veilingen en dagaanbiedingen.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Robuuste steigerhouten kinderbedjes voor een ‘Zweedse’ prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>