IKEA Duiven viert 30-jarig bestaan

Na de heropening in december heeft IKEA Duiven nog een mijlpaal te vieren: vandaag bestaat het woonwarenhuis namelijk 30 jaar. In 1983 opende IKEA in Duiven voor het eerst haar deuren.

Sindsdien is de vestiging uitgegroeid tot een woonwarenhuis met 38.000 m2 wooninspiratie en is de vestiging niet meer weg te denken uit de omgeving. Samen met haar klanten viert IKEA Duiven het jubileum met activiteiten voor jong en oud.

Vernieuwd
IKEA Duiven is in december officieel heropend. Het compleet vernieuwde woonwarenhuis is na een verbouwing van twee jaar ruim twee keer zo groot geworden: van 18.000 m2 naar 38.000 m2. Ook beschikt de vestiging over een nieuw restaurant met 700 zitplaatsen en een nieuwe vierlaagse parkeergarage met 1700 parkeerplaatsen. Verder is ook de infrastructuur aangepast, zodat de bereikbaarheid verbeterd is.

Gefeliciteerd!
Ikea Duiven, en alle medewerkers: wij willen jullie van harte feliciteren met jullie 30-jarig bestaan! Maak er een mooie dag van vandaag.

Bron: Ikea.com

Lees ook:Teleurgesteld bij Zweeds woonwarenhuis
Lees ook:IKEA’s Papershop
Lees ook:Ikea opent tweedehands marktplaats
Lees ook:Nu al Kerst bij IKEA?!
Lees ook:Bruiloft in de IKEA?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>