Stoerelampen.nl opent showroom in Kootwijkerbroek

Stoerelampen.nl opent een showroom in Kootwijkerbroek waar zij haar collectie hanglampen, wandlampen en staande lampen presenteert. Na de start in het voorjaar van 2011 maakte de webshop een snelle groei door. De showroom is geopend vanaf zaterdag 13 oktober a.s.

Stoerelampen.nl presenteert een collectie stoere lampen. Het gaat om lampen met een authentieke uitstraling, veelal geïnspireerd op oude fabriekslampen. De collectie omvat zowel bekende merken als HK Living, Bloomingville, Ryetti en Anglepoise als verschillende minder merken. Vooral de groeiende groep liefhebbers van een industriële of meer landelijke woonstijl slaagt bij Stoerelampen.nl.

In de showroom laat Stoerelampen.nl de 130 toppers uit de collectie zien. Daaronder zijn nieuwe modellen, die nog niet in de webshop worden gepresenteerd.

Op vrijdagmiddag en zaterdag zonder afspraak
De showroom is op vrijdagmiddag van 14.00 – 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 – 14.30 uur geopend. Op andere dagen en ’s avonds is de showroom op afspraak geopend, zowel voor particulieren als projectinrichters en zakelijke klanten. Ter gelegenheid van de opening geeft Stoerelampen.nl iedereen die in de showroom slaagt een cadeautje t.w.v. € 29,95 (zolang de voorraad strekt). Pinnen is mogelijk.

Lees ook:Stoere Lampen!
Lees ook:Nieuwe woonwinkel Verroest opent deuren in Groningen
Lees ook:Crazy Cocktail: de vrolijke lente-/zomercollectie van Riverdale
Lees ook:5 april NVM Open Huizen Dag
Lees ook:Weekend-tip: Grand Opening Nijhof Keukenstudio!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>