Vrouwen kunnen hun hart ophalen bij Multimate

Op donderdag 11 oktober 2012 opent Multimate Losser de deuren van haar nieuwe shop-in-shop Life & Garden. Voor dit eigenzinnige concept is de winkelruimte met meer dan 625 m² uitgebreid. Naast het bekende en complete doe-het-zelfassortiment van Multimate, ziet de klant voortaan ook een wereld aan (duurzame) planten en trendy accessoires.

De Life & Garden shop-in-shop biedt Multimate het hele jaar originele combinaties van lifestyle en groen, die afwisselend met trends en thema’s wordt aangeboden. De sfeerproducten bestaan deels uit eigen unieke ontwerpen en de planten en bloemen worden met grote zorgvuldigheid geselecteerd. Multimate wil met het opvallende aanbod en de sprankelende presentatie van Life & Garden de moderne vrouw inspireren en haar laten genieten van groen en sfeer in huis en tuin.

Over Multimate
Multimate is de nummer één in de doe-het-zelfmarkt op het gebied van service en klantvriendelijkheid. De kracht van Multimate bouwmarkten is gelegen in het zelfstandig ondernemerschap. Multimate is een complete bouwmarkt, die de klant alles kan bieden voor de juiste uitvoering van de klus in en om het huis. En dat gaat verder dan het leveren van de materialen. Men kan op www.multimate.nl terecht voor de laatste trends, klustips en een selectie uit het assortiment.

Over Life and Garden
Life & Garden is een samenwerkingsverband tussen vooraanstaande tuincentra in Nederland en België. De franchise onderneming heeft in totaal 21 vestigingen. Life & Garden is in 2004 opgericht en de winkels passen bij de huidige tijdsgeest: genieten van het leven met tuinieren, wonen, eten, drinken en relaxen. Life & Garden kenmerkt zich als modern en overzichtelijk, gericht op de vrouw en waar groen centraal staat.

Lees ook:Formabilio’s Formidabele Buitencollectie
Lees ook:Deze maand opent een nieuwe (en hele gave!) interieurshop
Lees ook:KUS-SENs met restjes designerstof
Lees ook:Weekend-tip: Wunderkammer’s Shop for a Week
Lees ook:Lafinesse: time to shop!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouwen kunnen hun hart ophalen bij Multimate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>