Laatste dag Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf

Vandaag is de laatste dag van de Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf.  Ook vandaag kun je in de winkel veel korting krijgen op kledingmerken, maar óók op  meubels! Zo is er dit jaar een Moooi hanglamp met 85 euro korting, een Pols Potten kandelaar voor 75 euro, een Linteloo hoekbank met 1120 euro korting, maar ook een iRobot stofzuiger voor 499 euro. Dus ren vandaag naar de winkel voor deze geweldige kortingsacties. En scoor die kadootjes voor jezelf – meer info: www.debijenkorf.nl

Lees ook:Leesvoer voor LINTELOO-fans: boek ter ere van 20-jarig bestaan
Lees ook:Piet Boon & Linteloo: a winning team?
Lees ook:Grappige plakactie
Lees ook:Wintersale bij Piet Klerkx
Lees ook:Interieuragenda November 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>