Grasshopper voor kinderen! // Producten

Een familie-uitbreiding was onvermijdelijk. Mr. Grasshopper heeft een kleintje gekregen! Even duurzaam, sterk, zacht, weerbestendig, recyclebaar, licht in gewicht en heel stabiel, in elk interieur toepasbaar èn ook heel leuk, maar dan nèt een beetje kleiner. Voor de kinderen, zodat zij ook een eigen Mr.Grasshopper© hebben.
Lente, junior ….. het wordt een mooie zomer!

Kijk voor meer informatie op www.mrgrasshopper.com

Lees ook:Inspiratie van Bloomingville
Lees ook:Ontwerpwedstrijd: ontwerp je eigen meubel
Lees ook:Wooncadeautjes door de brievenbus
Lees ook:Kleurig tochtbeest voor de kinderkamer
Lees ook:Haal de natuur in huis met Mr. Grasshopper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>