Kerstboom eruit, kamerplant erin

Zo, de kerstspullen zijn opgeruimd. Elk jaar krijg ik dan zo’n leegte-gevoel. De plek van de kerstboom moet opgevuld worden. En zoals de alom bekende reclame al zegt: kerstboom eruit, kamerplant erin. Op naar het tuincentrum dus. Of hoewel… bij de bouwmarkten als Gamma, Karwei en Praxis verkopen ze tegenwoordig ook wel eens planten. Ook op de markt kun je je lol op. Veel plant voor weinig geld. Hoewel ik altijd bang ben dat ze hun blaadjes verliezen of gewoon doodgaan als ik ze vanuit de koude markt naar mijn warme huis sleep. Toch een tripje tuincentrum dus. En dan nog kiezen…  Mijn favoriet is altijd een Yucca… maar misschien wil ik ook wel eens wat anders. Wat is jouw favoriete kamerplant?

 

Lees ook:Mijn Ikea-verlanglijstje
Lees ook:Slimme opruim tip
Lees ook:Ik was jarig
Lees ook:Woondecoratiewinkels zijn allemaal hetzelfde
Lees ook:Kerst-idee #1: kerstboom voor de kleinbehuisde budgetshopper

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kerstboom eruit, kamerplant erin

  1. Kamerplant

    Ik koop mijn kamerplanten altijd in het tuincentrum en mijn favoriete plant is de sansevieria of vrouwentongen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>