Boek Thuiskomen etc.

Dit lijkt me nou een leuk boek. ‘Thuiskomen etc’ met de ondertitel ‘maak je huis mooi met dingen waar je van houdt’.  Dat is nog eens een mooi motto. Hoezo moet er design in je huis staan? Hoezo het nieuwste van het nieuwste? Als jij heel blij wordt van tweedehands spullen, waarom zou je dat dan niet in je huis zetten? Het belangrijkste is dat jij je thuis voelt in je huis. Dat je jezelf kunt zijn en je veilig voelt tussen al je eigen spulletjes. Dit boek koop je voor € 29,95. Of beter… laat de Kerstman het voor je kopen

Lees ook:Leesvoer voor LINTELOO-fans: boek ter ere van 20-jarig bestaan
Lees ook:Overzicht voor starters in Eigen Huis MiniMagazine
Lees ook:Win een boek bij Eigen Huis & Interieur
Lees ook:Schommellamp
Lees ook:Nieuw! Leer op je vloer en muur.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boek Thuiskomen etc.

  1. Max

    Leuk boek, heb hem net uit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>